Категорії

Асортимент Японія

Асортимент Японія

Загадкова і таємнича  Японія  подарувала  нам  не менш  цікаву незвичайну кухню, що формувалася тисячоліттями.  Ми,  європейці,  не завжди розуміємо особливості живлення в Японії, її традиції і  звичаї,  але  разом з тим багато хто любить і цінує блюда, приготовані по японських рецептах,  віддає належне їх красі, смаку і корисним властивостям.  На закінчення  хотілося  б сказати про останні тенденції в японській кулінарії.

    У  останні  десятиліття  японці  виявляють  цікавість   до   європейських продуктам. Вони все більше їдять  хліби,  спагетти,  м'яса,  ковбаси,  сосисок шинки, таких овочів як салат, цвітна капуста, спаржа,  петрушка,  перець а також  бісквітів,  шоколаду,  морозива.  Вони  стали  пити  каву,  какао фруктові соки, пиво,  віскі,  провина,  коньяки.  Проте  традиційним блюдам національної кухні, основою  якої  є  рис,  овочі,  риба  і інші морепродукти, як і раніше віддається перевага.

    В даний час, коли культура здорового  способу  життя  завойовуєрозуми людей, японська кухня набуває все  більше  послідовників  в  різних країнах,   оскільки   асоціюється   з   поняттям   правильного   харчування.

Дійсно, з'єднання традиційної їжі (рис, морепродукти, овочі,  соя) з продуктами тваринного походження і фруктами сприятливо позначається  на здоров'ъ. У всіх цивілізованих країнах рекомендується менше вживати  в їжу тваринних жирів, продуктів,  що містять  холестерин,  цукор  і  сіль,  а що більше  містять  клітковину.  І  саме  японська  кухня  відповідає   таким рекомендаціям. І немає нічого дивного в тому, що  повсякденна  японська їжа користується все зростаючою  популярністю  за кордоном,  де  починають є суси, місо, тофу і соба.

    Підігріваючи інтерес до японської кухні, не лише японські кулінари, але іїх послідовники в різних країнах  відкривають  багаточисельні  школи,  видають багато книг і брошур з рецептами. Ресторани  японської  кухні  вже  завоювали наприклад,  західне  побережжя  США,  де  традиційною  проживали  японські переселенці, Париж, Лондон, а тепер і Москву. Ця  популярність  багато в чому пояснюється воістину  філософським  відношенням  японців  до  їжі  в цілому – продукти мають бути здоровими, корисними і смачними.

 

Показувати: Список / Сітка
Відображати:
Сортування
Соєвий соус "Кіккоман" 18,9 l
Цей східний соус дуже популярний по всьому світу і використовується для додання аромату абсолютно рі..
565.00грн
Працює на OpenCart
Top Sales © 2024